Wii U ombouwen Flevoland

Wii U ombouwen Flevoland, ombouwservice zoeken en vinden!

Wat is softmodden:

Onder softmodden wordt het softwarematig ombouwen van uw Wii U verstaan. Daarbij wordt de Wii niet open gemaakt, en de garantie vervalt dus ook niet. Er wordt ook geen modchip in de Wii U geplaatst of hardware vervangen.

Wat kan ik er eigenlijk mee nadat de Wii U is omgebouwd met een softmod?

Na de ombouw kan je spellen afspelen vanaf een externe harde schijf, geen gedoe meer met dvd schijfjes die overal rondslingeren door het huis. Het is in de praktijk zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Krassen op jouw originele Wii games behoren tot het verleden

Vindt jij het ook zo irritant dat je originele Wii dvd’s onder de krassen zitten en soms ook niet afspelen? Met een Wii softmod behoort dit tot de verleden tijd!
Met een softmod is het mogelijk om van je originele spellen een backup te maken op USB Harde Schijf en ze vanaf die schijf te spelen!!

Waar kan ik mijn Wii U laten ombouwen?

Speciaal om een goed inzicht te krijgen over Wii U ombouwen in Flevoland hebben wij een overzicht samengesteld van gemeenten, kijk hieronder voor meer informatie.

Wii U ombouwen Flevoland

Hieronder een alfabetisch overzicht van alle gemeenten in Flevoland, selecteer de gemeente van uw keus om na te gaan of er bij u in de buurt een Wii U ombouwservice gevestigd is. U heeft gekozen voor:

Wii U ombouwen Flevoland

  1. Wii U softmodden Almere
  2. Wii U softmodden Dronten
  3. Wii U softmodden Lelystad
  4. Wii U softmodden Noordoostpolder
  5. Wii U softmodden Urk
  6. Wii U softmodden Zeewolde